Telecom oplossingen

Oplossingen

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Telecom oplossingen

Heeft u een specifieke vraag, neem dan geen genoegen met een standaard telecompakket. AST luistert naar wat u écht nodig hebt. Voor ons geen geheimen op het gebied van telefonie. Dus leg uw vraag voor aan de AST Telecomadviseur. We realiseren creatieve oplossingen voor optimaal rendement.

Voorbeelden van AST Telecom oplossingen:

  • Zakelijk en privé scheiden met Mobile device management
  • Portofoon integreren in uw smartphone (Push2talk)
  • MiFi voor het opzetten van een internet hotspot
  • CarFi voor internet in de auto

Push2talk
Snel en in één keer een grote groep medewerkers bereiken? Een directe verbinden maken tussen medewerkers en meldkamper of BHV-afdeling? Push2talk is een handige app waarmee u een portofoon integreert in de smartphone. Met één druk op de knop staat u in verbinding met een of meerdere collega’s.

Mobile device management
Zakelijk- en privégebruik van smartphone en tablet kan gevaarlijk zijn. U wilt niet alle data delen en toegankelijk maken voor iedereen. Met mobile divice management is het eenvoudig om zakelijke- en privé content te scheiden. Zo houdt u controle over zakelijk apps en data en waarborgt u de veiligheid van uw netwerk. Vraag ernaar bij de AST Telecomadviseur.

MiFi en CarFi
Geen WiFi-netwerk aanwezig in het buitengebied, op de camping, in de auto of vrachtwagen? Een handig MiFI of CarFi-dongel biedt uitkomst. Ze werken op een accu en daarmee legt u WiFi aan voor wel 10 gebruikers.

Leg uw vraag voor aan de AST Telecomadviseur
Mail
of bel 0546 45 66 64. We maken graag tijd voor u vrij.

oplossingen
oplossingen